Vakanties Andy en Suzy

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.174.62.162 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
159 berichten.
Ton schreef op 9 maart 2015 om 10:27
Klinkt allemaal weer supergaaf Andy! Geniet nog van de laatste dagen.
Marga schreef op 4 maart 2015 om 22:42
Heb weer zo genoten, en dat van het verslag!! Wat moeten jullie een toptijd hebben...wordt snel vervolgd he?!
Marcel schreef op 2 maart 2015 om 16:25
Goed gehandeld Andy! Hou dat beest maar daar. Wie weet schuilt er sinds gisteren voor de vrienden uit lampegat nog een klein anacondaatje onder het gras op weg naar de schaal. Ik lees jullie verhalen met veel plezier. Wel hartstikke vervelend dat Suus zoveel last heeft gehad van de hoogte. Ik ben heel benieuwd naar de Galapagos-ervaringen. Lijkt me schitterend daar!
Marcel schreef op 23 februari 2015 om 16:36
Het is weer een verhaal dat reiskriebels veroorzaakt. Kunnen jullie die Anaconda niet vragen of hij een keertje langs wil gaan in de ArenA? Ik weet nog wel een paar geschikte kandidaten voor de positie "bultje op ongeveer 3 meter".
Marga schreef op 22 februari 2015 om 16:58
Heel gaaf om te lezen Andy, jullie eerste belevenissen in Ecuador. Voelt als een beetje mee op reis 😉 En zoveel gezien al in korte tijd! Verheug me op het vervolg, have mucho fun en hebben jullie ook een foto van de roze dolfijn?? Zo benieuwd...
Marcel schreef op 20 februari 2015 om 15:25
Hoi Andy en Suzy. Bijna een week onderweg, dat leek mij een mooi moment om de belevenissen van die eerste week eens te gaan lezen. Maar ik moet nog even geduld hebben zie ik. Ben benieuwd!
Andy en Suzy schreef op 7 december 2014 om 14:50
Nieuwe site, oude gastenboek gerecycled. We wilden die mooie bijdragen niet missen!
Marcel schreef op 7 juli 2014 om 10:05
Hoi Suus en Andy. Wat een heerlijke verhalen toch weer! Bij het lezen krijg ik ontzettend veel zin in vakantie en dat is best bijzonder, want in dit land loopt intussen de hele bevolking met oranje opblaasklompen op het hoofd en zijn de lies van De Jong en de knie van Vlaar de belangrijkste items in het 8 uur journaal. Nog lekker een paar dagen genieten daar en JIT terug voor De Finale. Bedankt voor jullie verhalen en groeten.
Marga schreef op 1 juli 2014 om 22:31
Hoi Suzy en Andy, heb genoten van het eerste verslag! Klinkt echt als één groot avontuur, gaaf. Andy, Dat je na het contactlenzenvloestof incidentje dat flesje nog in je sok durfde te stoppen...ik heb de film Bangkok Hilton ook gezien slik hahaa!! Kijk uit naar het tweede perslag en de poto's op Pacebook 🙂 ! Veel plezier!
Pap en mam schreef op 1 juli 2014 om 09:06
Mooi. Het lijkt wel een verslag van Boudewijn Buch.